Моє захоплення- карвінг
Карвінг – це мистецтво фігурної різки на фруктах, овочах, шоколаді, сирі. Власне кажучи, в дослівному перекладі з англійської, звідки і пішла саме визначення, карвінг означає «вирізування».Для того щоб робота вийшла хорошою, необхідно використовувати відповідні основні інструменти. В техніці карвінг це спеціальні ножі. Це обумовлено тим, що, використовуючи звичайні, ви просто не досягнете бажаного результату. Наприклад, у вас можуть не вийти ажурні візерунки.
Ножі для карвінгу:
ніж-піку: нагоді для мереживний нарізки, підійде для великих і маленьких продуктів;
- ніж кавуновий трикутний;
- гвинтовий ніж: використовується для нарізки круглих спіралей із щільних овочів і фруктів (наприклад, картоплі, яблука), видалити серцевини і для фарширування;
- ніж для хвилястою нарізки;
- ніж з квадратним перетином: нагоді для вирізування візерунків і різних фігур;
- ніж «Хвилястий овал»: потрібен для створення пелюсток;
- ніж «Ластівчин хвіст»: нагоді для створення пелюсток трикутної форми;
- ніж для цедри;
- тайський ніж: потрібен для створення тонких візерунків на щільній шкірці.
Комментариев нет:
Отправить комментарий