среда, 19 октября 2022 г.

Моє захоплення- карвінг

Карвінг – це мистецтво фігурної різки на фруктах, овочах, шоколаді, сирі. Власне кажучи, в дослівному перекладі з англійської, звідки і пішла саме визначення, карвінг означає «вирізування».Для того щоб робота вийшла хорошою, необхідно використовувати відповідні основні інструменти. В техніці карвінг це спеціальні ножі. Це обумовлено тим, що, використовуючи звичайні, ви просто не досягнете бажаного результату. Наприклад, у вас можуть не вийти ажурні візерунки.

Ножі для карвінгу:

  ніж-піку: нагоді для мереживний нарізки, підійде для великих і маленьких продуктів;

  • ніж кавуновий трикутний;
  • гвинтовий ніж: використовується для нарізки круглих спіралей із щільних овочів і фруктів (наприклад, картоплі, яблука), видалити серцевини і для фарширування;
  • ніж для хвилястою нарізки;
  • ніж з квадратним перетином: нагоді для вирізування візерунків і різних фігур;
  • ніж «Хвилястий овал»: потрібен для створення пелюсток;
  • ніж «Ластівчин хвіст»: нагоді для створення пелюсток трикутної форми;
  • ніж для цедри;
  • тайський ніж: потрібен для створення тонких візерунків на щільній шкірці.
















Комментариев нет:

Отправить комментарий