понедельник, 25 мая 2020 г.

Холодник

Існує чимало різновидів цього холодного супу на основі безлічі заправок. Класичний рецепт передбачає використання квасу.
Для приготування нам знадобляться:
- 1 л квасу
- 300 г відвареної яловичини
- 3 картоплини
- 2 огірки
- 5 шт редису
- 4 ст. ложки сметани
- 2 варених яйця
- Зелена цибуля, петрушка, зелень кропу, сіль за смаком                                                                  Як готувати:
1. Підготувати продукти до процесу приготування. Картоплю відварити, остудити і почистити. Варені яйця остудити, очистити від шкаралупи. Зелень та овочі гарненько помити.
2. М'ясо, картоплю, огірки, редиску і яйця нарізати невеликими кубиками. Зелень подрібнити. Викласти в глибоку каструлю всі нарізані інгредієнти. Потім додати в каструлю сіль, сметану і влити квас.
3. Все добре перемішати. Поставити окрошку в холодильник на 2-3 години. Потім охолоджену окрошку розлити в тарілки і подати на стіл.

Комментариев нет:

Отправить комментарий